Over Expats Dordrecht

Wilt u ook veilig en zonder zorgen de juiste huurder vinden?

Schakel dan onze hulp in.

Heeft u nog vragen?

(078) – 760 06 67

15 + 14 =

Over Expats Dordrecht

Expats Dordrecht is een verhuurmakelaar in de regio Dordrecht en omstreken.
Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Onze verhuurmakelaars zijn zeer ervaren en hebben veel kennis van de lokale woningmarkt. Een geschikte expat huurder voor uw woning in Dordrecht is daardoor snel gevonden! Wilt u ook veilig en zonder zorgen de juiste huurder vinden? Schakel dan onze hulp in.

Waarom expats verhuur?

Expats zijn buitenlandse werknemers die door een Nederlands bedrijf worden ingehuurd, vaak voor een bepaalde periode. Dit maakt het een zeer geschikte doelgroep om uw woning aan te verhuren.

Expats verkrijgen vaak een hoog inkomen en zijn geïnteresseerd in woningen in het duurdere segment.

Expats Dordrecht treedt op als uw verhuurmakelaar en bemiddelt bij de verhuur aan deze professionals. Tijdelijk verhuren aan expats is een goede keuze wanneer u zelf op reis gaat of om een andere reden een huis beschikbaar heeft voor de verhuur.

Dankzij Expats Dordrecht ontvangt u huurinkomsten en kunt u zo dubbele lasten dekken terwijl uw huis gewoon wordt bewoond.

Wat doet Expats Dordrecht voor u?

Expats Dordrecht helpt u gedurende het hele verhuurproces, van begin tot eind. Eerst is het zaak om de juiste huurder voor uw woning te vinden. Daarom presenteren wij uw woning op verschillende online kanalen: marketing is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Expats Dordrecht heeft een uitgebreid bestand van bedrijven die woonruimte zoeken voor expats.

Is een geschikte huurder gevonden? Dan stelt Expats Dordrecht een correct huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren we de woning voor verhuur. Daarnaast bieden wij ook financieel en technisch vastgoedbeheer aan.

Bent u expat en op zoek naar een woning? Expatsdordrecht helpt u graag bij de zoektocht naar de perfecte woning voor u in Dordrecht en omstreken.

Ook kunnen wij u perfect helpen bij de verhuur van een woning. Dit geldt voor Expats en Nederlandse talige verkopers.

Wij staan u graag te woord: neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vult u het contactformulier in voor meer informatie. Kijkt u voor nog meer informatie anders ook eens op de website van ExpatsMakelaar.nl