Bent u op zoek naar een woning in Dordrecht en omgeving?

Wij helpen u met het vinden van uw droomhuis voor de beste prijs.

Heeft u nog vragen?

(078) – 760 06 67

10 + 4 =

Bent u op zoek naar woonruimte in Dordrecht?
Een huis huren in Dordrecht en omgeving doet u via Expats Dordrecht!   

Alle soorten huur zijn bij ons mogelijk; van kamers tot appartementen, studio’s of woonhuizen. Permanent of tijdelijk, gemeubileerd of gestoffeerd. Wij helpen u met het vinden van uw droomhuis voor de beste prijs. Voor expats is het vaak lastig om vanuit het buitenland naar een nieuwe woning te zoeken in Nederland. Aan Expats Dordrecht kunt u deze zoektocht uit handen geven!

Uw droomhuis vinden

Expats Dordrecht biedt relocation en helpt u bij het vinden van een geschikte woning. Hiervoor werken wij samen met veel grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Philips en diverse universiteiten.

Wij identificeren de behoeften en wensen van u als klant en gaan samen op zoek naar een huurwoning in Dordrecht.

Wij kunnen bezichtigingen voor u doen wanneer u zich in het buitenland bevindt en afbeeldingen op sturen. Expats Dordrecht onderhandelt over prijs en voorwaarden en bekijkt het contract zorgvuldig. Ook leggen wij dit duidelijk aan u uit.

Wanneer de inspectie van de woning plaatsvindt zijn wij hierbij aanwezig, en ook regelen wij de aansluiting van energie, internet en televisie.

Waarom een huurmakelaar inschakelen?

Er zijn veel redenen waarom het verstandig is om een huurmakelaar in te schakelen. Zo kan Expats Dordrecht de zoektocht voor u uitvoeren en bezichtigingen inplannen. Is uw droomhuis gevonden? Dan moet er onderhandeld worden over de prijs. Een huurmakelaar is hierin zeer ervaren en bedreven.

wij zorgen ervoor dat u de juiste prijs betaalt.

Expats Dordrecht komt op voor uw belangen als koper; dit doet de verhurend makelaar uiteraard niet.

Bent u expat en op zoek naar een woning? Expatsbroker helpt u graag bij de zoektocht naar de perfecte woning voor u in Nederland.

Wij staan u graag te woord: neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vult u het contactformulier in voor meer informatie. Kijkt u voor nog meer informatie anders ook eens op de website van ExpatsMakelaar.nl

Vragen? Stuur een mail

4 + 4 =

Contact

(078) – 760 06 67

info@expatsdordrecht.nl

 

Onze openingstijden

Wij zijn per email  24 uur per dag en 7 dagen week geopend.

Onze lokale makelaars

Wij werken samen met lokale makelaars, zij weten precies wat er speelt op de lokale (expat) woningmarkt. Zij kunnen u perfect adviseren voor de verhuur aan een Expat.